Atraktivan sportski hronograf sat, Chopard Grand Prix de Monaco Historique Chronograph

Chopard Grand Prix de Monaco Historique hronograf sat

Chopard, švajcarski proizvođač satova za čije ime se vezuju sportski hronograf satovi, nam je za 2014. godinu pripremio novi, veoma atraktivan model, Chopard Grand Prix de Monaco Historique Chronograph. Naime, već sedmu godinu zaredom Chopard je sponzor trke koja je posvećena ljubiteljima starih sportskih automobila a koja se održava dve nedelje pre početka najprestižnije trke Formule 1, Velike nagrade Monaka.

Chopard Grand Prix de Monaco Historique hronograf sat

Chopard Grand Prix de Monaco Historique Chronograph za 2014. godinu dolazi u titanijumskom kućištu prečnika 44.5mm. Promena u dizajnu u odnosu na prethodni model je i više nego očigledna. Novi Chopard Grand Prix hronograf ima dinamičnije i atraktivnije linije dodatno naglašene žutom bojom koja dominira brojčanikom sata. Brojčanik je urađen u atraktivnom stilu ističući u prvi plan sportski karakter sata.

Chopard Grand Prix de Monaco Historique hronograf sat

Unutar titanijumskog kućišta, sa 28800 otkucaja u satu, punom parom radi COSC sertifikovani švajcarski satni mehanizam. Srce sata čini ETA 7750 koji, kada je glavna opruga satnog mehanizma maksimalno navijena, pruža autonomiju rada od približno 46 časova. Chopard se potrudio da dodatno ukrasi mehanizam pa se tako na rotoru mehanizma nalazi grb kluba koji organizuje Grand Prix de Monaco Historieque trke automobila.

Chopard Grand Prix de Monaco Historique hronograf će se prodavati po ceni od 7,460 američkih dolara.

Zvanični distributeri Chopard satova za Srbiju su Maestro Jewelers i Jokić S&L.