Baume & Mercier Clifton hronograf satovi za SIHH 2014 sajam

Baume & Mercier Clifton hronograf satovi

Međunarodna izložba visokog časovničarstva SIHH 2014 održaće se tokom januara meseca naredne godine a jedan od švajcarskih proizvođača koji će svojim prisustvom obogatiti ovaj prestžni sajam satova je Baume & Mercier. Baume & Mercier Clifton hronograf je novi elegantan model koji će biti predstavljen u nekoliko verzija i novi je član Clifton kolekcije satova koja je premijerno predstavljena početkom ove godine.

Baume & Mercier Clifton hronograf satovi

Dizajn novog elegantnog hronografa je ponovo zasnovan na starim Baume & Mercier satovima iz pedesetih godina ali je, kao što je to bio slučaj i kod Baume & Mercier Clifton Complete Calendar modela, čar prošlosti povezan sa modernim stilom.

Čelično kućište finih linija ima prečnik od 43mm i završnu obradu sa poliranim i satiniranim prelazima. Brojčanik ima standardnu postavu elemenata za ovaj tip sata a novi Clifton hronograf biće ponuđen u dve verzije brojčanika i to u izvedbi sa plavim kazaljkama i srebrnkastim satnim markerima kao i u verziji sa kazaljkama i markerima izrađenim od rozog zlata.

Baume & Mercier Clifton hronograf satovi

Iza brojčanika krije se pouzdan švajcarski satni mehanizam, Valjoux 7750 na kojem se ističu lepo dekorisani mostovi, osnovna ploča kao i oscilirajući teg. Baume & Mercier Clifton hronograf će se, u zavisnosti od verzije, isporučivati na crnom ili braon kaišu izrađenom od kože aligatora ili na čeličnoj narukvici.

Baume & Mercier Clifton hronograf satovi će se na tržištu pojaviti već tokom aprila 2014. godine i to po cenama koje će se kretati od 3900,00 pa sve do 4200,00 američkih dolara koliko će biti potrebno da se izdvoji za model sa detaljima od rozog zlata.

Baume & Mercier Clifton hronograf satovi