IWC Pilot hronograf za članove IWC Collectors zajednice

IWC Pilot hronograf rucni sat

Renomirana švajcarska časovničarska kuća, IWC Schaffhausen, predstavila je posebnu verziju IWC Pilot hronograf sata za članove njihove online zajednice. Moderan pilotski ručni sat, sa mehanizmom razvijenim unutar kuće i klasičnim prepoznatljivim dizajnom za avijatičarske satove, objedinjuje bogato nasleđe i tradiciju IWC Schaffhausen brenda.

Čelično kućište prečnika 43mm udomiće IWC kalibar 89365, satni mehanizam sa flyback hronograf komplikacijom i autonomijom rada od zavidnih 68 sati. Kako bi se izbegli neželjeni efekti na mehanizam koji se javljaju usled delovanja jakih magnetnih polja, IWC je odlučio da mehanizam smesti unutar kaveza od mekog gvožđa. Veoma jednostavan i pregledan brojčanik crne boje ima ručno postavljene satne markere na koje je nanešen iluminacioni premaz bež boje a sat će se isporučivati na braon kožnom kaišu sa štepom rađenim u karakterističnom vojnom stilu.

Novi model će biti dostupan u ograničenoj seriji od 250 primeraka i biće dostupan isključivo kupcima koji su članovi IWC Collectors foruma po ceni od 11500 švajcarskih franaka. IWC Pilot hronograf IW387808 je dobar razlog da postanete član IWC online zajednice.