Jaeger-LeCoultre Master Calendar sat za 2013. godinu

Jaeger-LeCoultre Master Calendar satJaeger-LeCoultre Master Calendar sat je novi, nedavno predstavljen, model prestižne švajcarske manufakture koji čini savršen spoj korisnih funkcija, elegancije i jednostavnosti. Priča koja je započeta davne 1945. godine kada je Jaeger-LeCoultre po prvi put predstavio sat sa komplikacijom kalendara i dalje uspešno traje i nastavlja da oblikuje i inspiriše savremeno časovničarstvo i svet satova.

Elegante linije kućišta koje dolazi u promeru od 39mm i čist dizajn brojčanika stvaraju skladnu harmoniju kojoj se teško može odoleti. Inženjeri i dizajneri u Jaeger-LeCoultre manufakturi su uspeli da naprave veoma tanko kućište unutar kojeg su stavili sofisticirani satni mehanizam izrađen od 305 komponenti. Samonavijajući Jaeger-LeCoultre kalibar 866 je ručno dekorisan i sastavljen a, zahvaljujući poklopcu kućišta sa safirnim staklom, svako ko bude u mogućnosti da poseduje ovaj luksuzni sat moći će da se divi umešnosti Jaeger-LeCoultre časovničara.

Jaeger-LeCoultre Master Calendar sat

Brojčanik srebrnkaste boje sa teksturom u obliku sunčevih zraka može se pohvaliti izuzetnom čitljivošću i preglednošću. Pored prikaza vremena, na brojčaniku se sa velikom lakoćom mogu očitati i mesečeve mene kao i datum, dan u nedelji i mesec u godini.

Jaeger-LeCoultre Master Calendar sat će se raditi u dve verzije i to sa čeličnim kućištem (ref.oznaka 155 84 20) i sa kućištem od 18-karatnog rozog zlata (ref.oznaka 155 25 20). U obe verzije sat će se isporučivati sa aligator kožnim kaišem i preklapajućom šnalom (čelična verzija) ili klasičnom zlatnom kopčom (verzija od rozog zlata).