Omega Planet Ocean GMT sat

Omega Planet Ocean GMT satČasovničarska kuća Omega je svoju Seamaster kolekciju satova obogatila sa novim Planet Ocean modelom koji poseduje GMT komplikaciju. Novi Omega Planet Ocean GMT sat, o kojem se u proteklih par meseci nagađalo da bi mogao biti uskoro predstavljen, biće zvanično prikazan na Baselworld 2013 sajmu časovničarstva i nakita a u prodaji će se verovatno naći odmah nakon završetka sajma.

Omega Planet Ocean GMT sat, kada je reč o dizajnu, ne donosi ništa novo niti revolucionarno. Kućište je zadržalo sportsko elegantne linije Planet Ocean serije ali je dobilo nove dimenzije pa će tako novi Omega ronilački satovi imati prečnik od veoma praktičnih 43.5mm. Brojčanik sata nije izgubio na preglednosti a tamno plava boja, u kombinaciji sa oranž markerima na koroni sata, u velikoj meri doprinosi na dopadljivom i veoma atraktivnom izgledu Planet Ocean GMT modela.

Omega Planet Ocean GMT sat

Omega Planet Ocean GMT sat če pokretati samonavijajući co-axial satni mehanizam, Omega kalibar 8605, koji je premijerno predstavljen u Aqua Terra GMT satu početkom 2012. godine. Mehanizam sa rezervom snage od približno 60 časova, koja je postignuta zahvaljujući konstrukciji mehanizma sa dve glavne opruge, krasi GMT komplikacija koja pokazuje vreme u drugoj vremenskoj zoni. Bogato dekorisan satni mehanizam koji je delo Omega časovničarske kuće moći će da se vidi zahvaljujući poklopcu kućišta sa safirnim staklom.

Omega će novi model kupcima ponuditi u dve varijante, sa metalnom narukvicom i sa plavim kožnim kaišom.