SIHH 2014 sajam: Novi Panerai Luminor satovi

Panerai Luminor satovi na SIHH sajmu

Panerai je u prethodnoj godini po prvi put predstavio dva nova modela iz Luminor kolekcije koje je pokretao samonavijajući mehanizam razvijen unutar Panerai kuće. Ove godine, kompanija Panerai predstavlja pet novih modela koje će pozicionirati u, cenovno, nižem segmentu a mnogima će predstavljati ulaznicu u svet luksuznih satova po prihvatljivoj ceni.

Panerai Luminor satovi na SIHH sajmu

Novi Panerai Luminor satovi imaju prepoznatljiv dizajn kako kućišta tako i brojčanika. Kućište prečnika 44mm će se raditi u čeliku (PAM560, PAM561, PAM563) sa poliranom završnom obradom ali i u izvedbi brušenog i veoma lakog titanijuma (PAM562, PAM564). Satovi će biti dostupni sa nekoliko boja brojčanika, beloj, braon i crnoj a jedina razlika među novim modelima ogleda se u maloj tekućoj sekundari koja postoji kod PAM563 i PAM564 satova.

Panerai Luminor satovi na SIHH sajmu

Svi modeli imaju deklarisanu vodootpornost od 300 metara, safirno staklo koje prekriva jednostavan i nadasve veoma pregledan brojčanik i Panerai kalibar P.5000, satni mehanizam na ručno navijanje sa rezervom snage od impresivnih osam dana.

Novi Panerai Luminor satovi će se na tržištu pojaviti sredinom ove godine.

Panerai Luminor satovi na SIHH sajmu