Simon Baker novi ambasador Longines satova

Longines satoviŠvajcarski proizvođač satova Longines je objavio da će se australijski glumac Simon Baker, poznat po glavnoj ulozi u TV seriji “Mentalist”, pridružiti maloj porodici Longines ambasadora koji ovaj brend predstavljaju u svetu.

Prema rečima vodećih ljudi Longines kompanije, Simon Baker predstavlja oličenje svih vrednosti koje neguje ovaj švajcarski proizvođač satova i na pravi način demonstrira Longines reklamni slogan koji glasi “Elegancija je stav”. Australijski glumac će tako postati deo Longines porodice koju čine britanska glumica Kate Winslet, teniski asovi Andre Agassi i Stefanie Graf, prelepa azijska glumica Chi Ling Lin, norveški skijaš Aksel Lund Svindal i mnogi drugi.

Simon Baker će zvanično biti predstavljen kao ambasador Longines brenda na Prix de Diane Longines konjičkim trkama koje se održavaju u Šantiji u Francuskoj a na kojima je Longines drugu godinu za redom zvanični merač vremena i glavni sponzor. Longines, koji ove godine obeležava 180. godina od osnivanja, će na ovom događaju koji objedinjuje sport, prestiž i eleganciju predstaviti i novi model ručnog sata iz njihove najnovije Longines Saint-Imier kolekcije.

Longines satovi

Najnovije na Horologija Forumu