Baselworld 2014: TAG Heuer Carrera Twin-Time

TAG Heuer Carrera Twin Time sat

TAG Heuer za predstojeći sajam satova i nakita, Baselworld, je pripremio redizajnirano izdanje jednog od njihovih popularnijih modela iz Carrera kolekcija satova. TAG Heuer Carrera Twin-Time nam stiže u tri verzije, sa srebrnim, crnim i brojčanikom boje antracita a model kao model se ističe pre svega po svojoj GMT funkciji. Naime, ova funkcija na satu omogućava da se istovremeno prati lokalno, kao i referentno, odnosno vreme u vašoj matičnoj zemlji.

Redizajn je, međutim, veoma suptilan tako da će mnogi razliku između prethodnog i modela za 2014. godinu teško primetiti. Čelično kućište je sada za nijansu većeg promera (41mm), luneta na kućištu sata je tanja dok je krunica za podešavanje vremena dobila novi izgled. Takođe se može uočiti i nova GMT kazaljka sa naglašenim crvenim vrhom, novi satni markeri i postavljen TAG Heuer logo na brojčaniku sata.

TAG Heuer Carrera Twin Time za 2014. godinu je, iako će zvanično biti predstavljen na Baselworld 2014 sajmu satova, već počeo da stiže do zvaničnih distributera a cena za ovaj elegantan mehaničkih časovnik iznosi oko 3000 švajcarskih franaka.