Zadnjih 5 godina horoloska industrija je u tesko banani .
zivicar za 4000 eura ?
Zbog stroja iz GS ?
halo ?
Seikaci sa logom x jednako je Paneraiu sa njihovim logom .
Pravi ljubitelji paneristi ne vole logo .
Tesko da ljubitelji Seiko satova vole logo x ili jos gore Padi .
Blancipain ff mora biti 45mm i Titova Tocka !
Kultni gnjurac proslog stoljeca 50 tih godina je tradicija koja se ne bi smijela tako mijenjati .
Rolex je ove godine dotaknu dno dna
Biver je unistio Zenith svojom prcijom od Hubolta .
Hubolt je tesko smece , a ne visoko . Urarstvo u koje spada samo list price nista vise od toga .
Omega puse toplo pa da hlado .
AT sa kontra linijama je ziva grozota .
Seamaster izgleda kao kanarinac u krletki .
Previse sarenila danas sam si lijep a za 5 godina grozota . Sto se bude jos izmjenilo u iducih 5 godina ?
Railmaster uzasno izgleda za moje oko .
Speedy ovakvog smo vec vidjeli ili je jako slican . Nista specijalno .
Seamaster mi se na slikama uz Heuere Autaviju cak malo dopada .
Seamaster 300m izasao prije koliko 3 godine ? Taj mi je grozan. Mozda cu ga u neko doba kupiti ali mi je grozan .
Mozda me okrene !
Unisteni vintage dizaj .
Kupci nazalost na njega padaju .
Neki master coaxial , silicijska nemrernica koju smo vidjeli prije 10 godina u calibru 8500 nista novo .
privucen na film JB 007 Spectre nikakva revolucija ! Bucko sa narukvicom koja je pola.u visokom sjaju sto mi je koma .
Ovaj seamaster 300m mozda bude bolji kazu da je u 39mm.
Oris dno dna nista nije pokazao da je oku lijepo .Chronoorisu makni datum i Omega ga moze tuziti za kopiju dizajna .Omega seamaster big size Chronostop .
Brajo SOH kerefek sa keramickom lunetom menaizmom od Tudora power reservom od 70h .
Keramicke lunete microsi delaju vec godinama .
Znaci Brajo kaska .
Tudor to nije sat to je nezeljeno dijete Rolexa dno dna .
Zakljucak staro je bolje .
Danas se rade losi , skupi satovi ,a ne nesto klasicno tradicionalno .
Velika pohlepa za novce vlada tako da svijet horoloske kulture za mene je otisao u krivom smijeru .
Longines je napravio neku finu vuricu i Nomus se moze pohvaliti da se drzi nekih svojih nacela, a ostali su zapravo demonili i to jako .
Zakljucak :
Basel nije pokazao nista za ljude koji vole i prate povijesno horologiju .
Napravio je novitete za neke nove klince koji nisu procitali o satovima niti jedno slovo .