Hublot Oceanographic 1000m ronilački sat

Hublot je na Baselworld sajmu prikazao novi ronilački sat iz King Power serije, Hublot Oceanographic 1000m. Iako Hublot još uvek nije zvanično objavio sve informacije vezane za ovaj novi model sportskog sata, već se zna da je poveće kućište oštrih linija izrađeno od titanijuma i da ima prečnik od 48mm.

Hublot satovi

Hublot Oceanographic 1000m pored impresivnih dimenzija ima i impresivnu vodootpornost od 1000 metara a kako bi se u mračnim morskim dubinama omogućilo što lakše očitavanje vremena, satni markeri i kazaljke imaju iluminescentni premaz.

Unutar kućišta nalazi se automatski satni mehanizam sa hronograf funkcijom, Hublot kalibar HUB4160 koji ima rezervu snage od 42 sata, radi na frekvenciji od 4Hz (28800 otkucaja u satu) i sastoji se od 234 komponente. Mehanizam pored hronografa odnosno mogućnosti merenja proteklog vremena, poseduje i funkciju datuma koja je na brojčaniku smeštena između “4h” i “5h” markera.

Hublot Oceanographic 1000m će se, kako i priliči ronilačkom sportskom satu, isporučivati na gumenoj narukvici sa titanijumskom kopčom.