Luksuzni Breguet satovi u Srbiji

breguet-satovi-srbija

Domaći distributer luksuznih satova Maestro Jewelers planira da svoju bogatu ponudu proširi sa još jednim prestižnim švajcarskim brendom pa će se tako uskoro u radnjama ovog prodavca naći Breguet satovi.

Kompaniju Breguet osnovao je u Parizu daleke 1775. godine Abraham Louis Breguet. Tokom svoje bogate istorije ovaj proizvođač luksuznih satova bio je konstantno jedan od pokretača svetske časovničarske industrije a neki od najvećih izuma ove kompanije su svakako Breguet balansna opruga i tourbillon. Breguet satovi su se često mogli videti kod mnogih velikih i istaknutih ličnosti svog vremena kao što su francuska kraljica Marija Antoaneta, ruski car Aleksandar I ili britanski premijer Vinston Čerčil.

Danas Breguet posluje pod okriljem Swatch grupe i svoje radionice za izradu satova ima u čuvenoj “dolini satova” u kantonu Vo koji se nalazi na jugozapadu Švajcarske. Kompanija je visoko pozicionirana u svetu satova i uživa veliko poštovanje kako zbog svoje istorije i inovativnog pristupa izradi satova tako i zbog svog društevnog angažovanja. Breguet se smatra jednom od najstarijih kompanija koja u kontinuitetu posluje od svog osnivanja.