Novak Đoković promoviše Seiko satove

Novak Djokovic Seiko Satovi

Novak Đoković promoviše Seiko satove. Poznati srpski teniser je pred početak Australian Open 2014 turnira zvanično postao brend ambasador Seiko kompanije te će u predstojećim godinama luksuzne Audemars Piguet satove zameniti sa kolekcijom elegantnih i sportskih satova iz dalekog nam Japana.

“Mi ne možemo pomoći Novaku da pobeđuje u teniskim mečevima, ali mu možemo pomoći da upravlja vremenom u svakom aspektu svog života. Kreirali smo seriju satova koje će Novak nositi u 2014. godini u zavisnosti od prilike u kojoj se nalazi. Na terenu će nositi sat iz naše hronografske Sportura kolekcije. Uveče će nositi Premier Kinetic Perpetual sat. Kada je daleko od tenisa i uživa u strastima avanturističkih sportova, pripremili smo za njega Divers sat. I za kraj, najvažnije za nas i Novaka, na putovanjima će nositi Astron GPS solarni sat koji koristi GPS mrežu i moć svetlosti da se automatski prilagodi vremenskoj zoni u kojoj se nalazi.” – navodi se u saopštenju Seiko kompanije.

Predsednik Seiko kompanije, Shinji Hattori, uručio je Đokoviću Seiko Astron GPS Solar ručni sat čime je na simboličan način sklopljen trogodišnji ugovor sa ovim japanskim gigantom.

Najnovije na Horologija Forumu