SIHH 2013 sajam: Baume & Mercier Clifton Complete Calendar satovi

Baume & Mercier Clifton Complete Calendar satoviBaume & Mercier Clifton Complete Calendar je novi model inspirisan Baume & Mercier satovima iz pedesetih godina prošlog veka. Novi model elegantnih linija dolazi nam u čeličnom kućištu na kojem se ističu brušeni i polirani detalji dok prečnik od 43mm nepogrešivo stavlja do znanja da se ovde radi o modernom klasiku.

Clifton Complete Calendar će se nuditi u dve verzije i to sa srebrnkasto belim brojčanikom propraćen zlatnim markerima i satnim kazaljkama kao i u verziji sa plavim brojčanikom i srebrnim kazaljkama i satnim markerima. Jednostavan i veoma pregledan brojčanik “skriven” iza safirnog stakla , pored prikaza vremena, poseduje i funkciju prikaza mesečevih mena kao i prikaz datuma, dana u nedelji i meseca.

Baume & Mercier Clifton Complete Calendar satovi

Baume & Mercier Clifton Complete Calendar pokreće samonavijajući Dubois-Dupraz satni mehanizam koji pruža autonomiju rada od 42 časa i radi sa 28800 otkucaja u satu. Mehanizam je lepo obrađen i ukrašen a sam rotor je potpisan od strane proizvođača.

Baume & Mercier Clifton Complete Calendar dolazi sa kožnim aligator kaišem crne boje i odgovarajućom preklapajućom kopčom a kada se pojavi u prodaji, moći će da se kupi po ceni od 4200 evra.

Baume & Mercier Clifton Complete Calendar