SIHH 2015 sajam: Panerai Radiomir Firenze 3 Days Acciaio

Panerai Radiomir Firenze 3 Days PAM604

Panerai Radiomir Firenze 3 Days Acciaio, zvanično predstavljen na SIHH 2015 sajmu, nam zapravo ne donosi ništa novo i revolucionarno ako pričamo o razvoju u svetu satova ali ako posmatramo samo njegov izgled, onda ne možemo da ne ostanemo impresionirani. Zapravo, iako je Panerai predstavio nekoliko novih i impresivnih modela, Radiomir Firenze PAM604 je jedan od satova o kojem se ove godine najviše diskutovalo na najprestižnijem sajmu satova.

Panerai Radiomir Firenze 3 Days PAM604

Kućište promera 47mm sa prepoznatljivim Panerai Radiomir linijama ručno je gravirano od strane veštih italijanskih majstora. Za detalje na kućištu novog modela inspiracija je pronađena u motivima fasada crkava u Firenci, italijanskom gradu koji se smatra domom ove časovničarske kuće što je na simboličan način i naglašeno na samom brojčaniku sata.

Panerai Radiomir Firenze 3 Days PAM604

Mehaničko srce sata čini manufakturni mehanički mehanizam na ručno navijanje, Panerai kalibar P.3000 koji nudi autonomiju rada od 72 časa.

Panerai Radiomir Firenze 3 Days PAM604

Maloprodajna cena za Panerai Radiomir Firenze koji će se raditi u ograničenoj seriji od 99 primeraka iznosi 17,000 evra.